Bogárkád vagyok Erzsi!

Kassász Erzsi

A CBA lehazudta nekünk Hollywoodot, én pedig megkajáltam. I <3 Kasszás Erzsi!

Kasszás Erzsi jött, és elrabolta a szívem! Először persze felhúzott, hiszen jó magyar tévénézőként roppant mód idegesített az vidám és életigenlő karakter, akit ez az angyali teremtés képvisel. Másodszori megtekintés (és egy kocsmai beszélgetés) után azonban hirtelen minden megváltozott. Tudjátok mit? Engedem, hogy megtörténjen!

A magyar internet népe miután kimenekült a konyhából, nehogy véletlenül OMJÓSZ CIJKÉT kelljen készíteni vacsorára, sírba kergette szerencsétlen Ábelt (a gyógyszerreklámot azóta – sajnos – újraszinkronizálták, szerintem ez egy buta döntésvolt), most pedig célba vette Kasszás Erzsit, akit ahelyett, hogy lecseréltek, majd egy krokodil könnyes “elnézést, hogy mindenkit felzaklattunk / megbántottunk, szívből bocsánat” közleménnyel elkövetett karaktergyilkossággal a bukott angyalok közé száműztek volna, egy váratlan húzással szerethetővé varázsolták.

Mert Erzsi jött, hozzánk szólt és mosolygott! Magyarországon! Igen, igaza van! Ahelyett, hogy össznépi slejmolásba kezdenénk, engedjük meg, hogy a nem létező kasszás karriert lehazudó angyalkánk vidámságot csempésszen a nappalinkba! Igaza van! Örüljünk a tavasznak, annak, hogy feltöltött boltocskákban elégedetlenkedhetünk!

Erzsi! Én nem hiszem el, hogy a boldogság forrása egy sarki közért kasszapultjából csörgedez, mint ahogy azt sem fogják velem elhitetni, hogy megéri hozzátok menni vásárolni. Viszont neked köszönhetően kinyíltak a hóvirágok és igen, elhiszem a filozófiát! Én már vidám vagyok! BOGÁRKÁD VAGYOK ERZSI!

Most pedig egy jó kis feldolgozás következik! – Pálcika