Őrült teória nyerhet bizonyítást az X-akták új évadában

Mert bizony nem véletlenül hagytak minket kielégületlenül a show alkotói akkor, amikor csak úgy lecsapták az utolsó epizód végét.

Mulder és Scully visszatér! 2018 januárjában érkezik az X-akták 11. évada, amivel szemben igen komoly elvárásaink vannak. Egyrészt kárpótolnia kell minket az előző etap mulasztásaiért, másrészt elévületlen válaszokkal kell szolgálnia néhány égetően fontos kérdéssel kapcsolatban. Erre mindösszesen 11 műsoregység áll a show rendelkezésére. Mielőtt tisztáznám a címben elhintett feltételezést, megmutatom az új fejezet előzetesét.

Mint kiderült, a futam egyik alapmotivációja, hogy ügynökeink megtalálják régen adoptációba helyezett gyermeküket. William különleges figura, akit már csecsemő korában megpróbáltak ártalmatlanítani. Persze, hiszen mind Mulder (elrablása végett), mind pedig Scully (a rajta elvégzett kísérletek miatt) találkozott már idegen genetikával, arról nem is beszélve, hogy a nőnek volt egy kvázi “bedzsinázott” éjszakája a Bagós házában… A főgonosz bagós házában, aki magszórásban mindig erős volt (ő Mulder apja). Na de akkor most a feltételezés:

Feltételezem, hogy William a Cigarettás férfi gyermeke. I assume that William is the son of the Smoking Man.

S ahogyan azt az előzetesben láthatjuk, bizony Barátok köztbe illő családi szövevények kerülhetnek a felszínre… Január, gyere már!