Korlátlan mobilnet? Korlátlan Fresh FM!

Szeretnéd megismerni az előttünk álló nyár legnagyobb zenéit?

A rohamosan fejlődő internetes szolgáltatásoknak hála egyre könnyebb hallgathatsz kiváló minőségű internetes rádiókat, így a Fresh FM-et is. Elmondásaitok alapján tudjuk, hogy a legtöbben számítógép segítségével hallgattok minket, de egyre többen érdeklődtök az IPTV és a mobiltelefonos hallgatási lehetőségeinkről is. Mindenre van egy jó ötletünk!

Fontos tudnod, hogy a korlátlan mobil- és vezetékes internet világában másodpercek alatt a Fresh FM hallgatója lehetsz. Ide kattintva egy felbukkanó ablakocskából duruzsolunk neked. Ez a megoldás mobilon is működik, de ha ezt a cikket is mondjuk a telefonodról vagy a tabletedről olvasod, akkor javasoljuk, hogy pöttyints ide!

Megtalálhatsz minket a világ egyik legkedveltebb rádiós alkalmazásának segítségével is! A TuneIn Radio Android és iOS rendszerű telefonokról is elérhető. Profilunkat ide kattintva megtalálod! De ha inkább most itt maradnál, nos erre az esetre belinkeltük neked a fenti program online lejátszóját! Hallgasd Magyarország legfreshebb online rádióját a hét minden napján!